Колаж The IndependentФренският министър по европейските въпроси каза, че е кръстила

...
Колаж The IndependentФренският министър по европейските въпроси каза, че е кръстила
Коментари Харесай

Френска министърка кръсти котката си Brexit, защото не знаела какво иска

Колаж The Independent

Френският министър по европейските въпроси сподели, че е кръстила котката си “Brexit ” поради нейната нерешителна природа.

Натали Лоазо показа пред Le Journal du Dimanche, че нейният домакински любим мяука мощно, с цел да излезе на открито всяка заран, само че когато вратата бъде отворена, отхвърля да излезе на открито, пише The Independent, представен от  Терминал 3 .

Коментарите на водещата диалозите за Brexit от страна на френското държавно управление идват преди решението на водачите на Европейски Съюз дали да удължат интервала за договаряния по излизането на Обединеното кралство.

“Всяка заран ме разсънва, с цел да мяука до гибел, тъй като желае да излезе, а по-късно, когато отворя вратата, той стои на място, колеблив, а след това ме поглежда, когато го изпъждам. ”, сподели госпожа Лоазо.

Тя, апропо, ще бъде водещият претендент на партията на Еманюел Макрон на идните избори за Европейски парламент, където ще се изправи непосредствено против Марин Льо Пен, която се надява да води крайнодесните бунтари.

Министър Лоазо до момента заема твърда и от време на време провокативна линия в договарянията за Brexit, като самодейно отстрелва разнообразни оферти на Англия и предизвестява за рисковете от Brexit без договорка.

През октомври тя даже допусна, че Brexit без договорка ще е по-добре от договорката, препоръчана от Тереза Мей на Европейски Съюз, като се пошегува със личната фраза на премиера: „ Никоя договорка няма да бъде по-добра от неприятна договорка “.

Подходът й повторя тона, заложен от нейния президент Еманюел Макрон, който предизвести, че може да блокира удължаването по член 50, в случай че Обединеното кралство не излезе с нови оферти, с цел да го оправдае.

Главният договарящ на Европейски Съюз Мишел Барние влезе в тона на министър Лоазо и попита: „ Защо да продължим тези полемики? Обсъждането на член 50 хвана паяжини. Имаме съглашение за отдръпване, то е там. Това е въпросът, който чакаме и чакаме отговора на това. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР